¡Ciao Buenos Aires y Hola Bariloche!
Door: Daphne
Blijf op de hoogte en volg Daphne
04 Februari 2007 | Argentinië, Buenos Aires
Dag allemaal!!
Ja daar was ik weer, snel hé, maar ik zal jullie gerust stellen zal straks niet meer zoveel berichtjes sturen...maar ik moet jullie gewoon vertellen hoe mooi het hier is in Bariloche!!!!
Ik ben vandaag om 15.00uur aangekomen in Bariloche en WOW mijn mond viel open hoe mooi het hier wel niet is. Zelfs Croatië is hier niets vergeleken mee..sorrie mam & pap.
Ik zit in een heel erg rustig hostel, is echt niets vergeleken met die andere hostel. Maar ik vind het wel lekker, kan ik straks goed spaans leren.
Ik heb al heerlijk een wandeling gemaakt en ik zit hier 5 minuten van de mooie meren Nahuel Huapi vanaf. Jullie kunnen het vast al raden, ja ik heb al heerlijk in de zon gelegen (niet in bikini..dat komt nog wel), echt heerlijk. Het is hier ongeveer 30 graden met een lekker briesje. En ik heb al een klein beetje kleurtje gekregen en dat al na nog geen uur, dat wordt zwart worden hier.. En Fahiem ik heb hier ook al een mooie hagedis gezien, moest gelijk aan je denken.
Ik ga straks wat drinken met Karen dat is een meisje van de Spaanse school. Gelukkig maar, want voor de rest is het hier nog wel een beetje saai, maar een relax dag tussen zitten is ook wel lekker.
Ik heb nu twee volle dagen in Buenos Aires gezeten en ik ben helemaal verliefd, wat een geweldige stad is dat!!! Echt de moeite waard om daar nog eens naar terug te gaan. Mooie parken, geweldige straten, tango-buurten, leuke en aardige mensen, leuke eettentjes, waar je niet normaal lekker kunt eten, goed temperatuurtje!! En o ja hele leuke salsaclubs...nou als jullie nu nog niet om zijn dan weet ik het ook niet. Ik zal het nu al na twee dagen al best wel missen.
Ik zal mijn mail niet te lang maken. Ik vind het super leuk jullie reacties te lezen, wist niet dat dat zo leuk was, ik weet nu Geerte wat je hiermee bedoelde!!
O ja Arjan dat wilde ik al eerder zeggen, de ingesproken berichtjes op de I-pod kan ik niet afspelen..hij doet het gewoon niet...wel erg jammer. Maar het nummer kon ik wel afspelen...van Daphne je gaat ons verlaten... dat vond ik wel een heel erg leuk nummer, wel gek om dat toen te horen, nu niet meer hoor!!
Gijs vind je nog steeds supersupersuper leuk!!
Ciao!!
Gijs vind je nog steeds supersupersuper leuk!!
Ciao!!
04 Februari 2007 - 21:04
Evelyn:
Daf... ik vind jou ook nog steeds super-super-leuk!!! -
04 Februari 2007 - 21:08
Cheiz:
ik jou ook daf, al moet ik je nu wel delen met Buweenos Ajres -
04 Februari 2007 - 21:24
Marjolijn:
Ow Daf, maar ons maar jaloers! Zet je ook foto's op je pagina? Ben nu wel heeeeeel benieuwd natuurlijk! Succes morgen met je eerste les:)
x -
04 Februari 2007 - 21:35
Mariecke:
Daffie,wat zit je daar heerlijk te genieten zeg!! Frank en ik moeten daar ook heen, we kunnen wel een kleurtje gebruiken met onze slapeloze nachten!! Echt leuk om je verhalen te lezen....Dikke kus -
04 Februari 2007 - 21:42
Arjan:
Ah Daf, super dat je het nu al zo naar je zin hebt. Lekker in de zon liggen, salsa op de achtergrond, malse steaks op je bord ..... een ipod die niet werkt. nou ja, gelukkig doen de nummers van Hazes 't wel.
Buenos .... -
04 Februari 2007 - 21:55
Pappa:
Hoi lieverd, blijf maar lekker veel berichtjes plaatsen. Ik ben blij dat je weer goed aangekomen bent. Wat het weer betreft: ik zag op internet dat het dinsdag bij jou 14 graden wordt. Vanaf donderdag weer warmer, maar die verschillen komen in een berggebied nu eenmaal voor.
Blijf genieten; ik ben toch ook benieuwd naar de chocolade.Veel liefs Gerard -
04 Februari 2007 - 21:57
Anne:
Het klinkt wel heel gaaf allemaal! Kun je al foto's op de site zetten? -
04 Februari 2007 - 21:58
Dani:
Hey zus.. Leuk om te lezen dat je het naar je zin hebt... Weltrusten voor straks!! Kussss Daniel -
04 Februari 2007 - 22:25
Janja :
hoi schatje, het is erg leuk om je verhalen te lezen. Veel succes morgen met je eerste Spaanse les.Ook ik ben benieuwd naar je foto's.Veel liefs mamma. -
05 Februari 2007 - 09:10
Judith:
Klinkt goed Daphne!!! -
05 Februari 2007 - 09:34
Geerte:
Nou dan ik natuurlijk niet meer achterblijven met mijn berichten. Superleuk weer om te lezen, je maakt ons echt jaloers hoor. Succes met je lesjes en maak wel je huiswerk he? Niet stiekem gaan zonnen of zwemmen in mooie meren. X -
05 Februari 2007 - 12:31
Floris:
mocht je vanaf daar kunnen downloaden... :
www.florisree.nl/daphne.mp3 heb je in ieder geval 1 bericht...
05 Februari 2007 - 12:40
Nienke:
Klinkt allemaal geweldig zeg! 30 graden...oh, ik ben wel een beetje jaloers!
Hier komt het mindere weer aan..bah -
05 Februari 2007 - 12:41
Jeanine:
Dag daphne,
Wat jammer dat we elkaar onze laatste werkdag samen niet meer hebben gesproken. Ik wilde je graag veel plezier wensen en dat je maar super vlot spaans mag leren spreken. Hopelijk was je feestje zaterdags thuis nog gezellig. Ik zal je hier erg missen.
groetjes Jeanine -
05 Februari 2007 - 13:08
Bobby (vage Bekende):
Ola Daphnolio!
Ik zit nu met Nienke op kantoor je berichtje te lezen en ben wel erg jaloers. Ik zal wel voor dr zorgen, dus maak je daar niet druk over;)!
Nog heel veel plezier daar!
Hasta Luego!
Bobby (dieleukecollegavanNienke) -
05 Februari 2007 - 14:38
Elseline:
Hoi Daphne,
Wat klinkt dit goed zeg, om jaloers op te worden,
Heel erg genieten hoor, hartstikke leuk en goed dat je dit doet.
Veel plezier en bij terug- komst ( wat nog heel lang duurt) willen we natuurlijk wel een cursus Spaanse les.
Lieve groet, -
05 Februari 2007 - 15:46
John En Janny:
Hoi Daphne,
Het is hier donker en somber weer hoor,zijn wel jaloers op je,vinden je berichtjes erg leuk om te lezen, geniet maar lekker.
Adiossssssssss.
05 Februari 2007 - 16:01
Hanneke:
ik doe hier met de kinderen de gi-ga-ganzedans.wel wat anders.veel liefs, hanneke -
05 Februari 2007 - 16:44
Lisemarie:
Ik wist het!!! Volgende vakantie bestemming is Argentina!!! -
05 Februari 2007 - 19:13
Robert Renia:
Hey Daphne!
Leuk dat je het nu al zo naar je zin hebt, echt erg, ik wordt gewoon jaloers. :S Zeker omdat ik net alle berichten van een klasgenote heb gelezen, die in Sidney zit, ook leuk!
Veel plezier en tot later :-)
Un saludo, Kus. -
06 Februari 2007 - 11:14
Niels:
Daf !!! Argentinie lijkt supersupersupergaaf ! Divertirse !! gr Niels -
06 Februari 2007 - 21:12
Bastiaan:
Blijf vooral die leuke berichtjes sturen, nog een paar berichten en ik pak het vliegtuig naar argentinie! Genietse daar! -
07 Februari 2007 - 19:10
Heidi:
klinkt goed, lekker bakken in de zon. hier was het vanochtend min 4. brrrr.
veel plezier. -
08 Februari 2007 - 16:18
Bianca Heidezicht:
Hoi Daphne,
We missen je wel hoor! Maar het klinkt goed allemaal.
groetjes bianca