Ciao Ciao BA
Door: Daphne
Blijf op de hoogte en volg Daphne
18 April 2007 | Argentinië, Buenos Aires
¡Hola Chicos!
Mijn laatste dag in BA is aangebroken, vanavond ga ik met een super super luxe bus naar Iguazu Falls. Ik heb een bus geboekt, waarbij mijn stoel helemaal in de slaapstand kan. De service is helemaal super in deze bus, ik krijg avondmaaltijd, ontbijt, vino tino o blanco o champagne, kussentje en een dekentje etc. Maar het mag ook wel, want ik ga een busreis van ongeveer 14 uur tegemoet helemaal in mijn eentje. Ja ja vandaag heb ik ook afscheid moeten nemen van mijn reisgenoot Peter. Peter vliegt vandaag terug naar Schotland. Wel saai hoor, had vandaag niemand om tegen aan te kletsen, alles moest ik alleen doen. Maar dat hoort bij het reizen, vind het ook wel lekker om alleen te reizen en misschien weer andere ervaringen opdoen.
De laatste dagen in BA waren aardig relaxed. Het weer was niet heel erg super, veel bewolking en een klein beetje regen. Dus we hadden veel afgesproken met Nick en Fran, waar we veel lol mee hebben gehad.
In de kroeg heb ik nog een voetbalwedstrijd gezien tegen Boca en River. Dit was DE voetbalwedstrijd van Argentinië. Het is net zoals PSV tegen Ajax, alleen was het hier zo´n chaos dat het net de WK leek. Als je een kaartje wilde kopen voor in het stadion dan betaal je al snel minstens 500 Dollar, en dit is geen grapje!!!! Het Zuid Amerikaans voetbal wordt hier erg serieus genomen en natuurlijk worden de plaatsen als eerst verdeeld door de clubs en de bekende mensen. Als toerist wordt er voor dit soort dingen altijd een ander tarief gerekend, dit geldt ook voor de binnenlandse vluchten...afzetters!!
Maar goed ik heb ontzettend genoten van de voetbalwedstrijd....al het gejuich en aanmoedigen alsof jezelf in het stadion zat....heb nog nooit zoiets gezien. Echt heel gaaf en als er een doelpunt wordt gescoord dan roept de presentator voor 2 minuten lang GOOOOAAAALLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!! Ik moet elke keer weer lachen als ik dit hoor echt zonder dollen 2 minuten lang roept de presentator op tv GOAL!! hahahaha bij het schrijven hiervan moet ik alweer lachen..ahhahaahha
Gisteren zijn we naar het Boca stadion in BA geweest, ach was wel leuk, maar een voetbalstadion is toch gewoon een voetbalstadion.
Dus vandaag heb ik heel wat ondernomen, omdat ik om 10.00uur uit het hotel moest gaan. En vandaag is het weer echt super...blauwe hemel met zon, zo´n 31 graden..heerlijk.
Ik ben vandaag naar de dierentuin geweest, wat echt super gaaf was. Heb heel wat slangen, reuzenschildpadden en natuurlijk Fa heb ik alle soorten hagedissen gezien. Sommige liepen gewoon over straat in de dierentuin..echt cool om te zien. Zal snel wat foto´s op de site zetten. Verder heb ik Flamingo´s, Apen, Tijgers, Beren gezien en natuurlijk nog veel meer. Daarna ben ik gaan winkelen in de bekende straat van BA...Florida. Je hebt daar zoveel leuke winkeltjes, het is dat ik niets meer kan meenemen anders had ik daar heel wat kleren en spulletjes gekocht...echt super. Heb alleen twee kadootjes gekocht, dus dat viel wel mee. Verder heb ik veel gelopen door de stad en veel mooie pleinen en gebouwen gezien, dus het was een geslaagde dag!!
Ik ga zometeen naar mijn super de luxe bus en ik schrijf weer meer in Iguazu Falls.
Ciao
nog maar twee weekjes, heb nu best veel zin om naar huis te gaan, maar nog ff veel lol maken van mijn laaste twee weekjes....tot snel lieverdjes!!
DAPHNE
Ciao
DAPHNE
18 April 2007 - 21:27
Arjan:
Zeker geen koeien, schapen, geiten, duiven, mussen, kraaien, zwaanen, eenden, etc gezien daar? Nou die hebben we mooi wel in Nederland dus....
Nog 2 weken Daphne, geniet nog maar even -
18 April 2007 - 21:42
Mariecke:
Nou Daf, jij hebt echt alles ondernomen daar....veel sterkte he in de bus zometeen!!! En geniet nog even van alles daar, want hier gaat het weer vriezen!!(tja een beetje , maar toch!) Dikke knuffels van ons allemaal! Gezellig dat je er weer bijna bent! -
18 April 2007 - 21:42
Gijs:
Ik heb een keer B.A. van The A-Team gezien... Hij vloog in een helicopter over Muiden. Dat vond ik ook wel gaaf.
Wie het wil kan ik ook een foto van B.A. mailen.
---
Nou nog twee weekjes, mijn liefste, mooiste en stoere vrouw!!!!!!!!!!! (en dan ben ik je natuurlijk nog een maand kwijt aan iedereen die alle verhalen wil horen)
Geniet nog even van de watervallen en tot snel!
Gijs -
19 April 2007 - 10:13
Robert Renia:
Mooie bedoeling, overvolle bussen en luxe dierentuinen, het lijkt Nederland wel, haha :-)
Al met al heel erg leuk, maar toch ook jammer om uit B.A. weg te gaan zeker?
Dat Gijs thuis op je zit te wachten is toch helemaal niet zo belangrijk? Kom maar eerst met al je verhalen en foto's bij ons in Hooglanderveen ;-)
Groeten, kus en tot snel! -
19 April 2007 - 14:47
Friesche Familie:
En... hoe zit het met die Argentijse pinguïns? Zeker ook allemaal zelf opgevreten? Ja, we hebben nog wel wat vraagjes in dat maandje dat Gijs je nog ter beschikking stelt.
Liefs ASSJ -
19 April 2007 - 18:52
John En Janny:
Ja de laatste weekjes,geniet er maar van , want je bent zo weer in het mooie Nederland, hier hebben we ook een dierentuin hoor ha ha.Groetjes J en J. -
20 April 2007 - 07:43
Martin:
Ga jij maar lekker veel lol maken meid; dat doen wij hier ook.
Groetjes -
20 April 2007 - 07:53
Mamma En Pappa:
Hoi Lieverd,
lekker zo'n relaxed dagje winkelen en dierentuinen in een wereldstad. En daarna in zo'n super de luxe bus onder een dekentje en met een kussentje onder je hoofd champagne drinkend naar de watervallen... Tot welke jet-set behoor je inmiddels?
Neem het er maar lekker van en geniet vooral van die mooie natuur. Een wat andere natuur dan die van Rio.
Veel liefs en kusjes van Janja en Gerard
P.S. Heerlijk om je van de week even te spreken via Skype en te zien via de webcam. We hebben daar erg van genoten! -
20 April 2007 - 11:52
Evelyn:
De spullen in BA zullen ook wel heel westers zijn, zeker? Heb je ook niet een t-shirt ofzo gekocht. Dat neemt toch niet zoveel ruimte in? Nog veel plezier daaro... het aftellen is begonnen. Liefs Eef -
20 April 2007 - 17:33
Dani:
Nog maar een paar weekjes en je bent weer terug in NL :). Neem het er nog maar van de laatste paar weken, en ik zie je snel weer!! Groetjes je broer Daniel.. -
21 April 2007 - 13:01
Bas/ing/marieck/nien:
Hey daffie, we zijn hier (leusden) met zijn 4-en om nog mijn verjaardag (bas) te vieren. Erg gezellig! Daffie, nog heel veel plezier laatste weekjes! Dikke knuffel Marieck, Nienk, Borg en Bas!!
Tot snel! -
21 April 2007 - 13:01
Bas/ing/marieck/nien:
Tot snel! -
22 April 2007 - 08:23
Judith:
Nog heel veel plezier de laatste weken!!! Wanneer kom je precies terug???